Ben je van plan om een bedrijfsvideo te maken? Of laat je een tv-spotje of radioproductie maken? Dan is het belangrijk dat je alles tot in de puntjes regelt. Ook een voice over stem is dan zeer belangrijk. De voice over is de stem die je hoort terwijl de video wordt afgespeeld. Bij een radiospotje hoor je zelfs alleen een stem. Het is dus cruciaal dat de voice over duidelijk te verstaan is. Daarnaast moet de voice over ook aangenaam klinken. Zo is een goed stemgeluid belangrijk, maar moet de stem ook passen bij de doelgroep en bij het idee dat je in gedachten hebt.

Een aangename stem helpt enorm!

Of je een radiospotje of televisiereclame wel of niet goed vindt, hangt vaak grotendeels af van de stem die je hoort. Belangrijk is in ieder geval dat de voice over duidelijk te verstaan is. Daarnaast zullen je producten of diensten ook veel beter verkopen als de stem aangenaam is om naar te luisteren. Daarom is het echt cruciaal dat je een goede stemacteur inhuurt. Ga dus eens goed na welke stemacteur je het best kunt inhuren om het gewenste eindresultaat te krijgen

Hoe vind je een goede stemacteur?

Het vinden van iemand die een goede voice over kan maken, kan best een uitdaging zijn. Belangrijk is om hiervoor een professionele stemacteur in te huren. Een stemacteur heeft zijn of haar stem perfect onder controle. Zo kan een stemacteur allerlei verschillende tonen gebruiken voor verschillende soorten radiospotjes of reclamevideo’s. Ben je op zoek naar een goede stemacteur? Dan kun je bijvoorbeeld eens kijken op https://www.froukevanes.com/. Frouke Vanes is een stemactrice met een zeer veelzijdig portfolio. Wanneer je een voice over vrouw nodig hebt, is het dus geen slecht idee om even op haar website te kijken.