Goede reclame zorgt ervoor dat een potentiële klant niet langer hoeft na te denken en overgaat tot het kopen van jouw product. Het is ook daarom dat gigantisch veel bedrijven tegenwoordig een commercial laten maken. Je hebt gemiddeld maar tussen de 10 en 30 seconden om een koper ervan te overtuigen dat zij jouw product moeten kopen. Een goede reclame is daarom kort, maar gevuld met de juiste informatie. Een commercial kan bijvoorbeeld niet langdradig zijn, dit heeft een tegengesteld effect, iets dat ze bij Brndz maar al te goed weten. Het bedenken van de perfecte commercial heeft vaak tijd nodig, maar is zeker de moeite waard.

Het inrichten van jouw commercial

Je kunt een commercial laten maken en deze op verschillende manieren vormgeven. Je kunt choqueren, verrassen, verbazen of mensen aan het denken zetten. Dit zijn slimme manier om de interesse in jouw product bij de consument aan te wakkeren. Een goede manier om dit te bewerkstelligen is het gebruik van storytelling. Hierbij kunt je in jouw commercial een verhaal laten vertellen dat de consument overtuigd om gebruik te gaan maken van jouw product. Dit kunnen bijvoorbeeld ervaringen van andere consumenten zijn. Bij Brndz worden vele commercials gefilmd, er zit altijd wel een idee voor uw product tussen.

De personal touch maakt het af

Het is belangrijk een eigen draai aan jouw toekomstige commercial te geven. Bedrijven als Brndz zullen ook in overleg met jou tot het ontwerp van een top commercial komen. Het is belangrijk dat wanneer jullie als bedrijf een commercial laten maken, jullie aangeven wat jullie wensen zijn. Het is ook belangrijk een deel los te laten en het bedrijf dat u inhuurt wat vrijheid te geven. Zij zijn immers artistieke genieën en zullen vaak weten hoe u uw product het beste in de spotlights kunt zetten. Toch is het belangrijk altijd goed te overleggen, het blijft immers uw product.