Daytraden met Bitocol is een manier om erg snel resultaat in korte tijd te zien (zowel goede als slechte). Deze snelheid komt doordat de waarde van de activa omhoog gaat en je dus winst maakt, maar omdat er sprake kan zijn van een flinke koersdaling je ook snel verlies kunt maken. Aan het einde van de dag kun je dus winst gemaakt hebben, maar ook alles verloren hebben. Je hoeft daytraden met cryptocurrency niet per se met een hoog bedrag te doen, je kunt ook klein beginnen. Vooral wanneer je een beginner bent moet je er niet van uit gaan dat je meteen al een enorme winst maakt. Dit zal in het begin nog niet zo veel zijn, je moet het namelijk nog leren (en heel belangrijk: blijven oefenen!).

Ervaringen Bitocol en day trading tips

Bitocol is nog niet enorm bekend in Nederland, daarom zijn het aantal reviews over Bitocol ervaringen nog niet uitgebreid. Wel zijn er een paar websites waar ervaringen te lezen zijn. Zo lees je op de ene site dat het nog even twijfelen was over welk platform geschikt was, maar dat Bitocol uiteindelijk een goede keuze is geweest. Op andere websites is te lezen dat deze nieuwe platform, ondanks de grote concurrenten die al langer bestaan, het erg goed doet en ook meer voordelen dan nadelen heeft. Bitocol is dus een geschikt platform, maar het grootste nadeel is dat het platform Engelstalig, Duitstalig of Italiaanstalig is.

Natuurlijk wil je ook wat tips over daytraden hebben. Om te beginnen: wees goed voorbereid. Je hebt verschillende workshops en cursussen om wat kennis erover te vergaren en goed voorbereid de investering uit te voeren. Daytraden hoeft niet veel enorme risico’s te hebben als je klein en realistisch begint. Je kunt op sommige platformen beginnen met een demo account, als je een totaal beginner bent kun je dit wellicht overwegen. Check goed wat de trends van daytraden zijn, wees geduldig en maak een goed plan en zet dit letterlijk op papier. Naast workshops en cursussen kun je ook een community joinen, bijvoorbeeld forums.

Kan iedereen daytraden? + Het verschil met beleggen

Lang antwoord kort: ja, in principe wel. Wel moet je rekening houden met mogelijke risico’s, want hoe goed je het ook probeert te beperken, het kan toch zo zijn dat het een keer (of meerdere keren) minder goed gaat. Je kunt er goed in worden of enorme fouten maken, maar van de fouten kun je ook weer leren en beter worden. Daytraden wordt soms door elkaar gehaald met beleggen, maar er is degelijk een verschil. Daytraden kun je leren en beter in worden, terwijl het bij beleggen geen focus wordt gelegd op het speculeren.

Daarnaast heeft daytraden een hoger risico dan beleggen. Ook is de winstkans bij beleggen groter, alleen gaat dit in een veel trager tempo.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *