Reddit is nog niet begonnen, maar het is van plan om een investeringsronde te houden. Het denkt daarin 700 miljoen dollar (een kleine 600 miljoen euro) binnen te kunnen krijgen. Als dat lukt, dan zou Reddit meer dan 10 miljard dollar waard zijn.

Reddit

Reddit schrijft in een blog: “We hebben op alle fronten veel vooruitgang geboekt. Van het in dienst nemen van onze eerste chief financial officer en het uitbouwen van een uitgebreide financiële functie. Dit jaar markeerde Reddit zijn eerste kwartaal van 100 miljoen dollar aan advertentie-inkomsten (2e kwartaal 2021). Dat is een stijging van 192 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.“

Het ziet dus niet voor niets de toekomst zeer rooskleurig in. “We zijn optimistisch dat we niet alleen over de middelen en het kapitaal beschikken om ons groeipad voort te zetten. Maar dat ook onze investeerders onze visie steunen en hun belangen in onze toekomst willen vergroten. We zullen tot 700 miljoen dollar aan financiering ophalen in onze zesde investeringsronde. We verwachten vervolgens een waardering van meer dan 10 miljard dollar.”

Bron